Je hoeft maar 5 velden in te vullen op de website om direct een indicatie te krijgen van de kosten van je reis. Druk op 'bereken gratis je tarief' en er wordt meteen een schatting gegeven van je tarief. Op de volgende pagina kun je op de knop 'vraag vrijblijvend je offerte aan' klikken om een vrijblijvende offerte te ontvangen. Je ontvangt dan doorgaans binnen 24 uur een definitieve prijs. Daarna kun je kiezen of je akkoord gaat of toch van de reis afziet. Snel en eenvoudig bij Wonderbus!

*Het gaat altijd om schattingen. Het indicatietarief kan dus afwijken van het definitieve tarief.